Baskil İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 0 (424) 511 3261
WEB https://baskilimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Adres : CUMHURİYET MAH. PİRİPAŞA CAD. NO: 15 İÇ KAPI NO: 0 BASKİL / ELAZIĞ
VİZYON : Eğitim bir ideal, inancımız bundan ibaret ve biz bunu “kimliğimiz” olarak kabul ediyoruz.Bizim inancımıza göre: Eğitim ve Öğretim sevgi ile hedefine ulaşır. Öğrenci sevmediği derste başarılı olamaz. Bu nedenle dersler hoşgörülü bir ortamda, öğrenciye sevdirilerek öğretilir. Bilginin mutfağı olarak nitelendirilen laboratuvarlarda dersler uygulamalı olarak aktarılır. Öğrenci ve öğretmen ve aile üçlüsünün iyi iletişim içinde olması gerektiğine inanıyor ve uyguluyoruz. Başarılı olmayı: Ekip Çalışması, Toplam kalite bilinci ve uygulaması, düzen ve disiplini elden bırakmama, daha iyi iletişim, bilinçli bir çalışma ve uygulama şeklinde sıralayabiliriz.
MİSYON : Milli Eğitimin genel ve özel amaçlarına bağlı, Atatürk ilke ve inkılaplarında belirtilen ilkeleri öğrenen ve uygulayan,milli değerlere saygılı, Peygamber Efendimizin güzel ahlakı ile ahlaklanmış, Dünyadaki gelişmelerin gerisinde kalmayıp dünyanın şekillenmesinde söz sahibi olan kendini özgürce ifade edebilme cesaretini kendinde bulup, entelektüel bir kimliğe sahip olabilen… Çağın değişim ve gelişmelerinin önünde olabilen. Sevecen ve hoşgörülü… Güvenli ve sağlıklı… Temiz ve düzenli… Sanatı seven, çağdaş ve kültürlü, teknolojik gelişmelere uyumlu… Bilinçli ve özgüvenine sahip, sorumluluk sahibi bir nesil yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :tekli